dijous, 27 de maig del 2010

ELS ALUMNES DE L'ESCOLA TOMÀS VIÑAS ORGANITZEN UNA PLANTADA POPULAR


El diumenge 30 de maig, de 10 a 12 hores, tindrà lloc al parc de Cerdanyola la segona Plantada Popular de Testos.

Aquesta activitat, inclosa al programa de festes del barri, està organitzada pels nens i nenes de l’escola Tomàs Viñas i compta amb el suport d’alguns mestres del centre i membres de la comissió de festes del barri.

Unes 500 petites plantes de maduixeres, menta, clavells i un sortit variat de petites flors, s’oferiran a les persones que vinguin al parc.

Per fer-ho possible calen testos, contenidors de terra adobada i moltes safates de planter que són aportades per diversos gardens, el viver municipal i el propi de l’hort escolar.

L’activitat intenta enriquir el programa de festes del barri amb una acció gestionada per infants i orientada a conscienciar a la gent pels temes medioambientals.

Com a experts,
tenen moltes coses a dir i a oferir al barri. De fet, porten tot el curs treballant en plantacions d'arbres, arbustos, flors i horalisses, dins el recinte escolar; el rec i l'eliminació de les males herbes; la sembra de planter; la producció de compost en contenidors (fulles, herbes i deixalles alimentícies); treballant l'abocament selectiu de les deixalles i elaborant murals sobre temes medioambientals.


Professorat: Comissió de medi ambient de l'escola
Entitat: Associació de Veïns del barri de Cerdanyola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada